Afbeelding

Open dag ROC van Twente

ALMELO - Komende zaterdag 30 november van 10.00 tot 14.00 uur opent ROC van Twente op negen locaties de deuren. Deze open zaterdag richt zich speciaal op eindexamenkandidaten van het v(mb)o. Tijdens deze open dag zijn er voorlichtingen en demonstraties. Docenten en studenten vertellen graag over de mogelijkheden op het mbo en de over verschillende opleidingen. Vanzelfsprekend staan de deuren van lokalen en praktijkruimtes open.

Aanmelden voor de open zaterdag is mogelijk via www.rocvantwente.nl/opendagen. Na de aanmelding ontvangt de leerling handige info zoals een toegangsbewijs, een plattegrond en een overzicht van de opleidingen op de locatie waarvoor is aangemeld. Op de website is het ook mogelijk een eigen 'ROC van'-account te maken. Daarmee krijgt de leerling nog wat extraatjes als gratis wifi en sms herinneringen. Ouders/verzorgers zijn van harte welkom zonder aanmelding.

Geopende locaties
Het ROC van Twente opent de deuren van diverse locaties. In Almelo kan men terecht aan de Sumpel 4-6 en Wierdensestraat 65. In Hengelo: Gieterij 200, Sportlaan Driene 2-4 (SMEOT) en Lansinkesweg 28a (Techniekhuis). In Enschede: Wethouder Beversstraat 165, Van Galenstraat 19 en Colosseum 87.

Ook in januari
Op vrijdag 24 januari van 15.00 tot 20.00 en zaterdag 25 januari van 10.00 tot 14.00 uur zijn er nog twee open dagen. Dan pakt ROC van Twente groots uit en zijn tweede-, derde- en vierdejaars vmbo'ers van harte welkom. Ook volwassenen, die verder willen groeien of een carrièreswitch willen maken, zijn van harte welkom voor opleidingsadvies. Kijk op: www.rocvantwente.nl