Afbeelding

Tientjesactie: voor slechts tien euro naar Heracles Almelo

ALMELO - Heracles Almelo neemt het komende zaterdag in eigen huis op tegen ADO Den Haag. Voor dit duel heeft de club een speciale actie. Supporters die online via heracles.nl/tickets hun kaarten kopen betalen slechts tien euro per stuk.

De actie geldt voor KidsClubleden en Fankaarthouders. Nog geen lid van de KidsClub of niet in het bezit van een Fankaart? Dat is geen probleem. Beide lidmaatschappen zijn gratis en direct te bestellen via heracles.nl.

Op zoek naar punten
Tegen ADO Den Haag gaat Heracles Almelo op zoek naar opnieuw een overwinning op Erve Asito. De laatste thuiswedstrijd werd door de Heraclieden overtuigend gewonnen van VVV-Venlo. Afgelopen weekend ging Heracles Almelo op bezoek bij Ajax, maar kon de ploeg ondanks een overtuigende start niet voor een stunt zorgen.

Steun ze!
Heracles boekte dit seizoen al weer wat mooie successen, ook zeker dankzij de steun van de vele trouwe fans. De club mag zich dan ook rijk renenen met de vaste schare supporters die geen wedstrijd missen, uit en thuis. Zonder de steun van de supporters als 'twaalfde man' is het minder leuk spelen als eerste elftal.