Afbeelding
Foto:

Verkoop Jaarkaarten IJsvereniging Bornerbroek

BORNERBROEK - Al 25 jaar ligt er een mooie ijsbaan op een schitterende locatie, net buiten het dorp Bornerbroek. IJsbaan 't Linschot is 2 jaar geleden vergroot en er zijn lichtmasten bij geplaatst. Op de baan is er ruimte voor iedereen.

Voor jaarkaarten van IJsbaan 't Linschot in Bornerbroek kunt u op vrijdag 22 november tussen 19.00 en 21.00 terecht in de kantine van de ijsbaan. Voor vaste leden liggen de kaarten klaar. Vorig jaar gingen 275 mensen u voor. Voor nieuwe leden schrijven zij de kaarten ter plekke uit. Voor meer informatie kijkt u op www.ijsbaanbornerbroek.nl of mail naar: bestuur@ijs
baanbornerbroek.nl

Familiebaan
IJsbaan 't Linschot richt zich op de hele familie. Fijn met z'n allen naar de gezelligste ijsbaan van heel Overijssel. Inclusief de koek en zopie in een sfeer zoals u die van vroeger gewend bent. De kinderen mogen ook op het ijs met een slee of een stoel. Dat mag op veel ijsbanen niet, maar onze baan is een ijsbaan voor de hele familie.

Openingstijden ijsbaan
Elke dag van 13.30 uur tot 17.00 en van 18.30 tot 21.00 uur. Volg de ijsvereniging ook op Facebook om op de hoogte te blijven van wanneer de baan weer open gaat dit seizoen!

Kosten jaarkaarten:
Kinderen tot 4 jaar gratis
Basisschool leeftijd € 3,00
Iedereen ouder € 5,00
Het gehele gezin €12,00