Afbeelding
Foto:

Vast wijkontbijt van start in Schelfhorst

ALMELO - De Almelose wijk Schelfhorst krijgt een nieuwe activiteit. Een groep wijkbewoners kwam met het initiatief om een maandelijks gezamenlijk ontbijt te realiseren. Op 20 november is het eerste gezamenlijke ontbijt.

Het ontbijt is tegelijkertijd een moment om stil te staan bij onderwerpen zoals gezond ontbijten, eenzaamheid, positieve ontmoetingen, samen bewegen en nog veel meer. Samen met vier studenten gezondheidszorg van het Saxion in Enschede zullen wijkbewoners een start maken met dit wijkinitiatief. Vervolgens zal er elke maand een ontbijt (gekoppeld aan een thema) georganiseerd worden door wijkbewoners voor wijkbewoners.

Eerste bijeenkomst
Op woensdag 20 november is het thema 'gezond ontbijten en bewegen'. Nadat wijkbewoners samen hebben ontbeten, kunnen ze ervoor kiezen om een korte wijkwandeling te houden. Indien het slecht weer is, zullen ze de wandeling vervangen voor een spelletjesochtend.

Aanmelden
Het eerste wijkontbijt zal gehouden worden van 09.30 tot 11.30 uur in wijkcentrum De Schelf aan het Binnenhof 51. Daarna elke derde woensdag van de maand. Aanmelden en informatie bij wijkondersteuner Handan Ekizkuyu, Tel: 06-23 21 33 10 / email: h.ekizkuyu@avedan.nl