Afbeelding
Foto:

Twents Songschrijvers Gilde

ALMELO - Op zaterdag 2 november is er een speciale avond van het Twents Songschrijvers Gilde bij Podium Paco Plumtrek in de oude Kolkschool (Bornerbroeksestraat 19).

Het Twents Songschrijvers Gilde (TSG) noemt zichzelf een vrolijk-melancholisch verbond van singer-songwriters, afkomstig uit Twente en omstreken. Men organiseert en programmeert optredens op Twentse podia, evenementen en festivals. Het Gilde beoogt de krachten van Twentse artiesten te bundelen en de scene te stimuleren.

Veelzijdig talent op het programma

Meerdere aanstormende talenten zijn deze avond van de partij. Allereerst Robin Yerah: een multitalent dat eclectische en meeslepende R&B schrijft, produceert en uitvoert. Hij maakt veel gebruik van elementen uit de genres jazz, funk en hiphop. Na de release van zijn 'Baby Birds' beattape en meerdere live videos, vergaarde hij snel een internationale reputatie als begaafd producer/performer.

Oscar Rodenburg, een jonge pianist en liedjesschrijver uit Enschede, is er ook bij. Hij zingt in verschillende talen en kreeg de jazz met de paplepel ingegoten. Hij speelt in verschillende bands die vermoedelijk ook nog op festival 'All Mellow' gaan optreden.

Ten slotte zal de muzikaliteit van SLAA je van de ene in de andere verbazing doen vallen. Het duo bestaat uit HKU-studenten Ruben Nosaehi en Madelief Lammers, beide afkomstig uit Almelo. Het zijn aan elkaar gewaagde liedjesmakers die garant staan voor vermakelijke muzikale experimenten op gitaar, piano, viool en met tweestemmige zang.

Praktische informatie

Het programma begint om 20.30 uur (deur open om 20.00 uur). De entree is € 6,-. Reserveren wordt aangeraden. Ga naar:
www.pacoplumtrek.nl.