Afbeelding
Foto:

Bruiloft op slippers

ALMELO - Marjon Revet-Weerink van de Song-Smederij schrijft en zingt liedjes bij bruiloften. Vorig jaar waren de rollen omgedraaid: ze trouwde toen zelf. In plaats van toeschouwer was Marjon ineens het middelpunt. Ze viel van de ene in de andere verbazing. Mensen zeggen vreemde dingen tegen een pasgetrouwd stel. De voorstelling 'Bruiloft op slippers' was zo geboren! Onder andere te zien op 24 november in Theater Hof 88 (Aanvang 20.15 uur).

De avond zal een feest der herkenning zijn, vol grappige, ontroerende verhalen en liedjes. De Twentse Marjon neemt je mee in de wereld van bridezilla's, trouwjurken en weddingplanners. Met haar eigen bruiloft als uitgangspunt. Van aanzoek tot getuigen, van trouwjurk tot huwelijksnacht. Marjon brengt samen met haar muzikanten de liedjes ten gehore. Na het zien van de voorstelling weet je precies welke wensen je dus nóóit in een gastenboek moet zetten en hoe een huwelijksdag anders loopt dan je had gepland. Kortom: een hartverwarmende muziekvoorstelling.


Tweede voorstelling

Marjon Revet-Weerink is dirigente, zanglerares en singer-songwriter. Twee jaar geleden maakte ze haar debuut met 'Daar zou je echt iets mee moeten doen', over haar ervaringen als beroepsmuzikant. Voor kaarten zie: www.hof88.nl.