Afbeelding
Foto:

Ladies Sport, Ladies Gym & More

ALMELO - Ladies Sport, Ladies Gym & More; dé sportschool waar je fitter, strakker en energieker wordt.

Het is een sportschool met veel belangrijke kwaliteiten. Ze bieden u variatie en zijn er voor u. De vakkundige, vaste instructrices dragen zorg voor een persoonlijke training wanneer u wilt of met een vaste afspraak. Dit alles in een ontspannen sfeer met een stukje humor. Zowel jong als oud mag rekenen op een passende begeleiding. Daarnaast biedt Ladies Sport, Ladies Gym & More diverse aantrekkelijke pakketten met een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. U traint graag in het weekend? Zij zijn ook op zondag geopend.

Specialisaties
Ook met diverse klachten kunt u hier terecht. Zo beschikt men over diverse specialisaties voor onder meer diabetici, rug-, nek- en schouderproblemen, burn-out klachten en hoogsensitiviteit. Ook voor het versterken van uw vitaliteit bent u op de juiste plek.

Trainingsvormen
U kunt deelnemen aan diverse trainingsvormen. Zo is er het 30-minuten circuit om alle grote spiergroepen te trainen. Ook kunt u de conditie verbeteren met diverse cardio-apparatuur en er zijn diverse mixgroepslessen om aan het gehele lichaam te werken. Onder meer Jumping Fitness, Core, BBBB, Krachttraining, Functional Bootcamp, Vitaal Fit 60+, Full Body Yoga, Pilates en een uitdagende kickbokstraining voor meisjes en jongens. Dus voor elk wat wils. U kunt komen fitnessen of kiezen uit diverse speciale pakketten, zoals afvallen of aankomen, kids, senioren, fit zwanger, leefstijl & mindfulness.

Plezier in bewegen
Het lichaam maakt dopamine, serotonine en endorfine aan. Hierdoor wordt bewegen een feest voor het lichaam. Neem de tijd voor jezelf en kom meedoen. Nieuwsgierig? Trek de stoute schoenen en laat u verrassen door de andere aanpak van sporten. Sporten met alleen vrouwen is prettig. Wilt u graag met uw man of vriend sporten, dat kan, er zijn ook uurtjes voor gemengd sporten. Per 1 november wordt de nieuwe website gelanceerd. Ladies Sport, Ladies Gym & More is gevestigd aan de Bornsestraat 117 in Almelo. Bel met 0546 – 60 30 51 of M: 06-2057 2885, email: info@ladiessport.nl