Afbeelding
Foto:

Eerste boekenmarkt van de bibliotheek

BORNERBROEK - Op donderdag 24 oktober 2019 zal de bibliotheek van Bornerbroek haar eerste boekenmarkt houden! De opbrengst zal geheel ten goede komen aan het Brooker book.

Het Brooker Book is een gratis bibliotheek onder het dak van en op initiatief van het Kulturhus te Bornerbroek. U kunt er boeken lenen, ruilen of ter plekke lezen onder het genot van een kopje koffie of een drankje in een huiselijke sfeer.

Warm hart
Sinds de oprichting in november 2014 hebben lezers en mensen die de bibliotheek een warm hart toedragen massaal boeken ingebracht. Het idee achter de boekenmarkt is om dubbel ingebrachte boeken te verkopen om van de opbrengst nieuwe stickers, wieltjes voor onder de kasten en bevestigingsmateriaal of herstelwerkzaamheden aan de kasten te kunnen bekostigen. Op deze manier kan de gratis bibliotheek het Brooker book worden gewaarborgd voor alle liefhebbers van boeken.

De boekenmarkt zal plaatsvinden in de bibliotheek het Brooker book, gevestigd aan de Pastoor Ossestraat 21 te Bornerbroek, van 11.00 tot 15.00 uur. Iedereen is welkom. Entree is gratis.