Afbeelding
Foto:

Drukke tijd Betta Splendens

ALMELO - Aquariumvereniging Betta Splendens gaat twee drukke weekenden tegemoet.

Op 19 oktober staan zij namelijk met een informatiestand op de aquariumafdeling bij Intratuin in Almelo. Van 10.00 uur tot en met 16.00 uur zijn diverse deskundige leden van Betta Splendens aanwezig bij Intratuin om alle vragen en problemen te beantwoorden waar u als aquariaan mee zit. Natuurlijk kunnen zij u ook van advies dienen, waardoor u uw hobby beter en leuker kunt beoefenen. Diverse promotiematerialen zijn aanwezig om u met uw hobby te ondersteunen. Aquascape deskundige Erwin Kroeze zal een tweetal workshops aquaria inrichten geven.

Open huis
Op zaterdag 26 oktober organiseert de vereniging het jaarlijkse open huis. U bent hartelijk welkom tussen 12.00 en 16.00 uur voor een bezoekje aan het clubhuis aan de Rappersweg 79A. Diverse leden zullen planten, aquariummateriaal en vissen aanbieden. Daarnaast zullen diverse deskundige leden aanwezig zijn, welke uw vragen en problemen op aquarium en terrarium en vijvergebied zullen beantwoorden. Tevens is er een doorlopende diavoorstelling en gratis watermeting. Natuurlijk staat de koffie voor u klaar. De open dag wordt gehouden in het clubhuis aan de Rappersweg 79A te Almelo. Bezoekers welke deze dag lid worden betalen pas contributie vanaf 2020.

Aqua-Terrabeurs
Tevens is aquariumvereniging Betta Splendens alweer druk bezig met de voorbereiding van de Twentse aqua-terrabeurs. De afgelopen drie jaar hebben ze met veel succes weer een beurs gehouden in het wijkcentrum de Schelfhorst. Op 22 maart 2020 is de vierde editie. Diverse standhouders hebben zich hiervoor alweer aangemeld. Iedere hobbyist, zowel op aquarium, terrarium of vijvergebied, die denkt dat hij een succesvol kan bijdragen aan de beurs kan zich hiervoor aanmelden. Ben je een kweker van tropische vis of planten, heb je veel tweedehands materiaal, verkoop je aquaria of terraria, kweek je reptielen, slangen. Heb je voedseldieren, visvoer of inrichtingsmaterialen geef je op. Wil je je hobby of vereniging promoten op de beurs, ook hiervoor is ruimte. U kunt zich opgeven via: avbs@beowolf.nl Voor inlichtingen kunt u terecht bij de secretaris van de vereniging C. Vreulink te bereiken via: cornelis@vreulink.nl