Afbeelding
Foto:

Vintage & More in Stadslab Indië komende zondag

ALMELO - Komende zondag 13 oktober is van 12.00 tot 17.00 uur weer het altijd gezellige Vintage & More in het Stadslab Indië. Liefhebbers kunnen weer volop snuffelen door de retro mode, vintage items en nog veel meer.

Diverse bijzondere winkels zullen hun uitgebreide collecties tweedehands dames- en herenkleding presenteren. Ook zijn er vintage serviezen, schilderijen, design-klassiekers en meer te bewonderen in het Stadslab.

Deelnemers
Ook deze keer zijn weer diverse leuke winkels van de partij. Zo komt De Stokroos met dameskleding en accessoires. Just Diva's Almelo is van de partij met zowel nieuwe als tweedehands kleding. Wilhelmina & Juul specialiseren in serviezen en brocante. De Roode Molen brengt naast dameskleding ook veel vintage items en kunst mee. Uw woning stijlvol inrichten met een vleugje van toen? Bezoek dan eens Dots Vintage & Art voor vintage decoratie en schilderijen. Amélie Alo brengt vintage dames & herenkleding mee. Laundries Women uit Hengelo biedt dameskleding aan. Opnieuw Delden brengt wederom mooie design-items en vintage mode. Essie Borne specialiseert in 'first class second hand' en voor kleuradviezen maakt u eens kennis met Inside Outfits.

Mooie locatie
Het Stadslab is gevestigd in een bijzondere locatie; namelijk een voormalig fabrieksgebouw van Ten Cate. In deze retro omgeving laat u zich weer verrassen door de bijzondere sfeer, unieke items en muziek. Het Stadslab is bereikbaar via de Aalderinkssingel, Kolthofsingel en Haven Noordzijde. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig en het ligt op circa tien minuten loopafstand van het station.

Kom ook
De entreeprijs voor Vintage & More bedraagt 3 euro per persoon, inclusief koffie/thee. Kijk voor meer informatie ook op: www.vintage-more.nl