Afbeelding
Foto:

Alma Inloopershuis viert éénjarig bestaan

ALMELO - Met groot genoegen nodigt het bestuur van het Alma Inloopershuis u uit voor de open dag op zaterdag 12 oktober ter ere van het 1-jarig bestaan. De open dag is georganiseerd om deze samenwerking te vieren maar ook om iedereen kennis te laten maken met wat er allemaal wordt georganiseerd voor de bezoekers vanuit het Alma Inloopershuis!

Het Alma Inloopershuis wil een laagdrempelige ontmoetingsplek bieden waar mensen, die zelf of in hun naaste omgeving te maken hebben gehad met ernstige aandoeningen, zoals kanker, hart- en/of longfalen met weinig perspectief op herstel, zonder afspraak binnen kunnen lopen. Dankzij de partners hebben ze een aantrekkelijk programma waar men kennis kan maken met de verschillende activiteiten die worden georganiseerd.

Activiteiten

Er zijn interessante workshops schilderen, handwerken, huidanalyse, mammacare, "Look Good en Feel Better" en de prostaatkanker vereniging en Hair ondersteuning Finkers zijn aanwezig. één van de sponsoren, de stichting Almeloopers, zal ook met een stand aanwezig zijn. Van 11.00 tot 12.00 uur is de workshop "Schrijven helpt".

Vrijwilligers

Daarnaast is er tijd om, onder het genot van een kopje koffie of thee, met de gastvrouwen/vrijwilligers te spreken. Dit alles onder muzikale begeleiding. Het Alma Inloopershuis hoopt u op zaterdag 12 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur in het Alma Inloopershuis te mogen begroeten op hun eerste verjaardag. Het Alma Inloopershuis is gevestigd in het ZGT aan de Zilvermeeuw 14, 7609 RZ in Almelo.