Repair Café Almelo vrijdag

ALMELO - De vrijwilligers van Repair Café Almelo staan op 4 oktober weer voor u klaar. Tussen half 1 en half 4 kunt u terecht in het Klussenhuis van Aveleijn in Almelo, Kruisweg 2, voor reparaties van uw spullen.

Het was een drukte van belang bij het Repair Café op 20 september. De verandering van seizoenen is ook te merken. Wat een maand geleden een ventilator was, is nu een elektrische kachel die werd binnengebracht. Ook de good old Walkman wordt nog gebruikt en kon gerepareerd worden. Geen Repair Café zonder Senseo. Vaak is er een probleem met de magneet die gaat over waterniveau. Een tostiapparaat kon snel hersteld worden met een nieuwe zekering. Een nette Marantz versterker was daar ook blij mee. Een antenne kon gelijmd worden in een radio. De storing van een chique koffiemachine werd opgeheven en een ander koffieapparaat gereset. Een snoer werd aan een lamp gezet en een boorkop losgemaakt. Naar een tabletaansluiting moet nog een keer gekeken worden.

Reparaties
Het motto van Repair Café Almelo is: "Weggooien: nee! Naar het Repair Café ermee!" Voor reparaties betaalt U een vrijwillige bijdrage. U kunt op een vrijdagmiddag slechts 1 apparaat ter reparatie aanbieden. De vrijdagmiddagen waarop Repair Café Almelo is geopend vindt u op www.repaircafealmelo.nl