Theaterlessen bij Kaliber van start

ALMELO - Vind jij het ook zo heerlijk om af en toe in de huid van een ander te kruipen? Bij Kaliber Kunstenschool starten voor alle leeftijdsgroepen leuke theaterlessen! Of je nu beginner bent of al wat meer ervaring hebt opgedaan, iedereen is welkom.

Susan Helder volgt ze ondertussen al vier jaar, en deelt haar ervaringen: "Het leukste aan theater vind ik dat je samen als een groep een heel mooi stuk kunt maken en daarmee een boodschap kunt overbrengen die van alles en niks kan betekenen. Ook de band die je met elkaar krijgt vind ik een fijn en mooi iets."

Waarom theater?
Theater is niet alleen maar gezellig, je leert ook (beter) improviseren, werken in een groep en het kan heel erg helpen met je zelfvertrouwen. Ook als je qua beroep niets wilt doen met theater kun je deze vaardigheden in het alledaagse leven meenemen. "Het allermooiste zou natuurlijk zijn als ik later iets met theater zelf zou kunnen blijven doen. Mocht ik toch nog een andere richting inslaan dan de theaterwereld dan neem ik nog steeds veel mee, zoals de zelfverzekerdheid die ik heb opgebouwd daar en hoe ik buiten de lijntjes heb leren denken.", aldus Susan. Natuurlijk is zo'n eerste stap om het 'gewoon te gaan doen' eng, en daarom biedt Kaliber graag eerst een proefles aan! Hier kun je kijken en voelen of theater iets voor jou is.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.kaliberkunstenschool.nl/cursusaanbod/theater.