Afbeelding
Foto:

Creative Clinics kan helpen

ALMELO - Lyla van Houwelingen van Creative Clinics weet wat het uiterlijk voor iemand kan betekenen. Het kan ervoor zorgen dat iemand zich zelfverzekerd voelt of juist het tegenovergestelde. In dat laatste geval kan permanente make-up of medische pigmentatie zorgen voor een ommekeer.

Permanente make-up zorgt er niet alleen voor dat men 's ochtends eerder de deur uit kan, men hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over het bijwerken ervan. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat er goed uitzien. Met dezelfde techniek is ook medische pigmentatie mogelijk. Littekens kunnen op deze manier minder zichtbaar gemaakt worden, wenkbrauwen kunnen ingetekend worden en ook na bijvoorbeeld een borstreconstructie kan een tepelhof, die niet van echt te onderscheiden is, gemaakt worden. Lyla is nu al ongeveer de helft van de tijd bezig met het herstellen van schade die door anderen aangericht is, zoals littekens. Hiermee geeft zij cliƫnten een belangrijk stukje zelfverzekerdheid terug.

In het middelpunt
Voor Lyla is het gevoel van de klant het belangrijkst. Geen overvolle agenda voor haar, maar voor elke klant rustig de tijd nemen. U krijgt bij haar een gratis intake. Daarna is voor haar duidelijk wat u wilt en u weet precies wat er gaat gebeuren. U bent verder verzekerd van de beste zorg op het gebied van het aanbrengen en corrigeren van permanente make-up, medische pigmentatie, fractional needling, lash lifting. Lyla werkt alleen met de beste merken, zoals Ecuri. Ook zijn apparatuur en pigmenten goedgekeurd door de GGD en zijn ze veilig en hypoallergeen.

Massage
Lyla biedt sinds kort ook gespecialiseerde massages aan. Bijvoorbeeld de ontspannen hotstone-massage voor de rug, maar ook bindweefselmassages voor de rug en gezicht. Deze helpen in de strijd tegen ouderdom door nieuwe aanmaak van collageen in de huid te stimuleren. Ook biedt zij rugmassage aan met effleurages (strijkingen) wat zorgt voor een betere bloedtoevoer en een rustgevend effect. Dankzij een jarenlange vooropleiding fysiotherapie mag u rekenen op een deskundige massage.

Meer weten?
Op www.creativeclinics.nl krijgt u een goed beeld van wat Lyla van Houwelingen voor u zou kunnen betekenen. Voor aanvullende informatie kan contact worden opgenomen per e-mail: info@creativeclinics.nl of per telefoon/app: 06 21 48 07 08. Voor behandeling kunt u op afspraak op donderdag tot en met zaterdag terecht in de praktijk aan de Ootmarsumsestraat 438 in Almelo. Kijk ook op: www.creativeclinics.nl