Afbeelding
Foto:

Popronde weer in Almelo

ALMELO - Popronde is het grootste rondreizende festival van Nederland. Het festival doet dit jaar maar liefst 41 steden, waaronder Almelo, aan.

Op 22 september is het tijd voor Popronde Almelo. In het centrum van Almelo worden meer dan 20 optredens gegeven op 11 verschillende locaties. Naast cafés en restaurants, fungeren een cafetaria, theater en andere bijzondere plekken als podia. Een verrassende, nieuwe locatie, is de Doopsgezinde Kerk. Alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 12 september tot en met zaterdag 30 november reizen de 145 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten - langs 41 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden. Popronde tourt 10 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in vier verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef'Special, Rondé en My Baby.

Programmering

Om 13.30 uur start het programma van Popronde Almelo. Bij NielZ trappen Scott & Young af. De hele middag kun je bij Hof 88 genieten van de OOR selectie, met onder meer Tim Koehoorn en Electric Company. 's Avonds zullen onder meer BLACK MONSOON en Paracetamøl rauw en energiek los gaan. Vanaf 22.00 uur is Ibiza de plek waar de afterparty losbarst, met The Resurrection wordt er gedanst tot in de late uurtjes.
Ga voor een volledig overzicht van de optredens naar www.popronde.nl/steden/almelo.