Afbeelding
Foto:

Vrijwillige coaches gezocht in Almelo

ALMELO - Avedan is in Almelo op zoek naar nieuwe vrijwilligers die aan de slag willen gaan als 'persoonlijke coach'. Zij geven een steuntje in de rug bij mensen die dit wel kunnen gebruiken.

Persoonlijke coaches zijn vrijwilligers uit Almelo die naast iemand gaan staan die tijdelijk wat extra steun en uitdaging kan gebruiken. Kun je goed luisteren? Wil je graag mensen helpen zonder het over te nemen? Dan is persoonlijke coach worden iets voor jou! Avedan zoekt mannen en vrouwen die zich vrijwillig willen inzetten om mensen van 23 jaar en ouder te helpen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door mee te denken, samen plannen te maken en te stimuleren om stappen te zetten.

Profiel
Persoonlijke coaches zijn geduldig, kunnen goed luisteren, staan stevig in hun schoenen, vinden het leuk om vanuit mogelijkheden en wensen van mensen te denken, zijn ondernemend, betrokken, betrouwbaar en kunnen zelfstandig en planmatig werken. Afhankelijk van je eigen mogelijkheden en voorkeuren kun je kiezen voor eenvoudige of juist wat complexere vragen, kortdurende of langere trajecten, jongvolwassen of oudere bewoners en alles wat daartussen zit. Interesse?! Vragen? Neem contact op met Avedan: Mirjam van Baalen, tel. 06 - 5345 7132 (di, wo en do), m.vanbaalen@avedan.nl of Renate Frazer, tel. 06 – 8204 9555 (ma en do), r.frazer@avedan.nl .