Afbeelding
Foto:

Suzuki Ignis nu standaard als Smart Hybrid

TWENTE - Suzuki heeft de Ignis nu nóg aantrekkelijker gemaakt. Vanaf nu is elke nieuw geleverde Suzuki Ignis met handgeschakelde versnellingsbak standaard uitgerust met het Smart Hybrid systeem.

Het Suzuki Smart Hybrid-systeem maakt gebruikt van een startgenerator. De energie die vrijkomt bij het remmen wordt opgeslagen in een lithium-ion-accu. Die energie voedt bijvoorbeeld de airconditioning en helpt bij het starten, rijden en accelereren van de motor. De opgeslagen energie wordt ook ingezet bij de verlichting en het afspelen van je favoriete muziek. Voorheen was het Suzuki Smart Hybrid-systeem alleen standaard op de Ignis Stijl, de topuitvoering van de auto. Nu wordt het standaard voor alle handgeschakelde uitvoeringen van de Suzuki Ignis

Meer voordelen
De standaarduitrustig op de Ignis Comfort en handgeschakelde Ignis Select krijgt ook nog wat andere uitbreidingen. Zo is de Comfort nu standaard voorzien van een DAB-radio; dit was al standaard op de andere uitrustingsniveaus. Ook zijn alle auto's nu standaard voorzien van LED-koplampen, LED-achterlichten en mistlampen.

Gunstig geprijsd
Voor kopers komt dit extra voordeel zelfs zónder een extra prijskaartje. De vanafprijzen blijven namelijk gelijk: 15.899 euro voor de Ignis Comfort, vanaf 17.399 voor de Select en vanaf 18.999 euro voor de Stijl. Kopers kunnen naar wens ook nog kiezen voor varianten met een automaat.

Goed advies
Uw dealer laat u graag kennismaken met deze aantrekkelijke Suzuki Ignis. Kom langs voor een proefrit. Kijk ook op: www.suzuki.nl