Afbeelding
Foto:

Start2Bike clinics

ALMELO - Almelose Toervereniging Ruiten Drie organiseert vanaf 6 oktober vier kennismakingslessen om het mountainbiken te leren. Deze proeflessen zijn voor iedereen die al eens wilde leren mountainbiken of gewoon op een nieuwe manier van de omgeving te genieten.

Mountainbiken is remmen, sturen, klimmen, dalen en vooral goed kijken. Bij de Start2Bike clinics van de Almelose Toervereniging Ruiten Drie leer je van ervaren instructeurs de basis van goed mountainbiken. Er zal zowel een gemengde groep als een Ladies-Only groep beginnen. Plezier, gezelligheid en sportief bezig zijn gaan hierbij hand in hand. Je leert natuurlijk ook je medefietsers kennen, en maakt kennis met de mooiste bospaden in de omgeving. Ook leer je alvast iets over de techniek en het onderhoud van de fiets.

Samen fietsen

Ruiten Drie is voor racefietsers en mountainbikers die sportief en gezellig willen fietsen. De vereniging biedt aan dames en heren verschillende trainingen en activiteiten aan die zijn afgestemd op ieders niveau en ambitie. Niet-leden kunnen vrijblijvend een keer meefietsen met een reguliere mountainbike- of racefietstraining. Neem voor meer informatie contact op via de website van Ruiten Drie: www.ruitendrie.nl.

Foto: Koos Visser