Afbeelding
Foto:

Tuinmeubilair voor je hond en jou

ALMELO - Is jouw viervoeter in de zomer ook druk op zoek naar een schaduwplekje in de tuin? Dat hoeft niet langer met dit luxe tuinmeubel speciaal voor je hond én jou.

Dit meubel is een hondenmand, loungetafel én dienblad in een. Middelpunt van je terras Only the best voor jouw trouwe viervoeter. Lekker hondenkussen, check! Fijne schaduwplek, check! Dicht bij het baasje in de buurt, check! Dit nieuwe tuinmeubel heeft het allemaal. Niet langer je maatje op de stenen naast je, maar comfortabel in een teakhouten hondenmand. Jij op de loungeset, hij in het midden van je terras. De hondenmand krijgt schaduw dankzij een handig dienblad dat bovenop te plaatsen is. Hiermee haal je makkelijk een verkoelend drankje voor jullie allebei op. Zo heb je er ook nog eens een handige loungetafel bij. Scoor hem snel bij Kees Smit Tuinmeubelen.

Kees Smit
Kees Smit Tuinmeubelen is gevestigd in Almelo aan de Ambachtstraat 5. In de Experience Store XXL kunt u veel inspiratie opdoen voor de tuin in de breedste zin. Geopend op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur en zondag van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie en de webshop ook op: www.keessmit.nl