Afbeelding
Foto:

Titelstrijd Top-Teamtoernooi

ALMELO - Zaterdag 31 augustus 2019 is alweer de zevende editie van het Top-Teamtoernooi tafeltennis. Georganiseerd door vereniging A.T.T.V. Blauw-Wit. Vanwege het grote succes van de eerdere edities is het een jaarlijks terugkerend evenement geworden. De verenigingen en spelers zijn allemaal erg enthousiast en zien het als een leuke en goede voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De deelnemende teams zijn: titelverdediger ENTAC uit Enschede, Effekt'74 uit Wierden, Swift Deventer, DTS Enschede, DTV'84 uit Dalfsen en Blauw-Wit uiteraard. ENTAC uit Enschede is opnieuw de grote favoriet, toch is het niet uitgesloten dat Blauw-Wit zelf voor een verrassing gaat zorgen. Er is ook aan de kinderen gedacht: voor hen is er weer het nodige vertier, zoals een (overdekt) springkussen en de mogelijkheid om op de Playstation te spelen. Daarnaast zal er een verloting worden gehouden met zeer leuke prijzen.
Programma
Het toernooi start om 13.00 uur en de finale zal rond 17.30 uur beginnen. Direct aansluitend is de prijsuitreiking en zal ook de uitslag van de verloting bekend worden gemaakt. Hierna wordt er gezellig afgesloten met een hapje en drankje én (live) muziek. U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 31 augustus een kijkje te komen nemen bij de speellocatie aan de Reeststraat 15 in Almelo. Nog niet bekend met tafeltennis? Grijp dan deze kans om kennis te maken met de sport en deze ondernemende Almelose vereniging. Het is absoluut een sport voor iedereen, dus zorg dat u deze leuke, sportieve dag niet mist!