Afbeelding
Foto:

"Kom kieken"

WIERDEN - Geïnteresseerd in fotografie? Kom dan naar de open dag van Fotoclub Wierden. Deze wordt gehouden op zaterdag 7 september van 10.00 uur tot 14.30 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Spoorstraat 7.

Iemand die fotografeert is niet direct een fotograaf, maar fotografie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Tegenwoordig wordt bijna alles op beeld vastgelegd en gedeeld. De mobiele telefoon en media als Facebook, Snapchat en Instagram hebben hier in belangrijke mate aan bijgedragen.

Programma
De open dag biedt een gevarieerd programma. Natuurlijk laten Fotoclub Wierden eigen werk zien en vertellen ze wie ze zijn en wat ze doen, maar zelf aan de slag gaan, kan ook. Bijvoorbeeld met een workshop macro-fotografie of een workshop stilleven. Er is een kleine studio ingericht en er wordt verteld over programma's zoals Photoshop en Lightroom. Het is een programma voor wie start met fotografie en wie al wat gevorderd is.

Wedstrijd
Een mooie foto gemaakt? Neem dan deel aan de fotowedstrijd en win een jaar gratis lidmaatschap. Neem daarvoor de foto mee naar de open dag of mail deze uiterlijk 7 september naar fotoclubwierden@gmail.com.

Meer informatie vindt u op www.fotoclubwierden.nl