Afbeelding
Foto:

Almelose Voetbaldagen

ALMELO - De Almelose Voetbaldagen 2019 staat voor de deur! Op woensdag 21 augustus zullen er 126 deelnemers starten op de velden van Luctor et Emergo. De Almelose Voetbaldagen duren tot en met vrijdag 23 augustus en elke dag staat in het teken van voetbal, voetbal en nog eens voetbal!

Dit jaar is de organisatie van de Almelose Voetbaldagen voor het eerst neergestreken op de voetbalvelden van Luctor et Emergo. We zijn de afgelopen vier edities bij AVC La Première op velden aanwezig geweest en daar waren we van alle gemakken voorzien. "Dit jaar zijn we voor het eerst te gast bij Luctor et Emergo en hopen daar het succes van de Almelose Voetbaldagen een goed vervolg te geven en daar hebben wij alle vertrouwen in", aldus Patrick Bakhuis voorzitter van de Stichting Almelose Voetbaldagen. Door het succes van de vijf vorige edities heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat de zesde editie ook een groot succes gaat worden, dit werd met de inschrijvingen direct duidelijk want er zijn nu 126 deelnemers die zich hebben ingeschreven voor de Almelose Voetbaldagen 2019.


Veel deelnemers
Het bestuur is weer zeer enthousiast over het aantal deelnemers die zich hebben ingeschreven uit Almelo en omgeving. Op dit moment doen er van dertien verschillende verenigingen deelnemers mee aan de Almelose Voetbaldagen 2019. Een teken dat de voetbaldagen echt leven en dat in Almelo, Harbrinkhoek, Vriezenveen, Wierden, Geesteren, Aadorp en zelfs Vinkeveen, aldus een bestuurslid van de Stichting Almelose Voetbaldagen. Er heeft een ondertekening plaats gevonden tussen de voorzitter van Luctor et Emergo en de voorzitter van de Stichting Almelose Voetbaldagen, er zijn weer heel veel sponsoren benaderd en bijna allemaal hebben ze ja gezegd. Ook werd een officiële fotoshoot gehouden op locatie, met drie deelnemers Niek, Lucas en Seppe en drie trainers Thijs, Sven en Olav. Zoals je kunt zien op de foto's is er weer een prachtig tenue gecreëerd in samenwerking met Teamsportfabriek en JAKO.


Goed doel
De goede doelen zijn bekendgemaakt en dat zijn voor dit jaar Spieren voor Spieren en Kans voor een Kind. Waardige bestemmingen!