Afbeelding
Foto:

Summer Fair

ALMELO - Op zondag 28 juli wordt de Summer Fair in Almelo gehouden. Shantymuziek en badmode van vroeger en nu zijn dan te vinden bij Het huis van Katoen en Nu.

Met veel gevoel voor humor en natuurlijk muzikaal talent brengen de mannen van Shantykoor De Oostvaarders verschillende shantyliederen ten gehore. Daarbij worden ze afgewisseld door verschillende vormen van badmode. Zoals ze vroeger waren tot aan de moderne tijd. Badpakken, bikini's, tankini's, jurkjes, hoedjes. Alles komt aan de orde, en het levert zeker een mooie show op.

Tombola

Niet alleen de zang en de badmode zijn reden om naar de Summer Fair te gaan. Er is ook de mogelijkheid mee te doen met de grote tombola die dan gehouden wordt. Veel winkeliers en bedrijven hebben iets beschikbaar gesteld dat te winnen valt. De toegang tot de Summer Fair is gratis, en voor iedere bezoeker staat een heerlijke alcoholvrije cocktail klaar. Al met al een gezellige middag tussen 14.30 uur en 16.30 uur bij Het huis van Katoen en Nu op het marktplein in Almelo.