Afbeelding
Foto:

Zesde editie Almelo Allee

ALMELO - De voorbereidingen voor de zesde editie van de Menzis Almelo Allee zijn in volle gang. We hebben nog twee maanden te gaan, maar de organisatie heeft al weer zin in de loop op 29 september.

Afgelopen jaar kreeg de organisatie veel positieve feedback op deze loop, maar er waren ook wat kritische kanttekeningen die zij ter harte namen. Zo is de start- en finishplaats op een andere locatie, de jeugd- en kidsrun beginnen vroeger op de dag, er zijn arrangementen voor collega's die willen wandelen of fietsen en er is voor het eerst een wandelroute van 20 kilometer uitgezet. De ambitie is verder om meer reuring te krijgen langs het parcours.


Inschrijven
De inschrijving voor de zesde editie van de Menzis Almelo Allee is inmiddels geopend. Inschrijven kan voor het wandelen, fietsen, hardlopen en voor de bedrijven en scholen. Net als voorgaande jaren kan de jeugd tot en met 12 jaar opnieuw gratis deelnemen aan de Almelo Allee. Inschrijving kan via www.almeloallee.nl


Vrijwilligers gezocht
Er komt altijd veel kijken bij het organiseren van zo'n grotere sportactiviteit, vooral ook op de dag zelf. De vele vrijwilligers die ingezet worden hebben altijd een grote lol om hieraan deel te nemen. Velen komen dan ook weer terug dit jaar. Wie dit jaar mee wil helpen kan zich eveneens online aanmelden via de website. Hier staat een formulier om in te vullen. Let wel: het kan even duren voor u een reactie krijgt van de organisatie. Naar verwachting krijgt u rond augustus/september een reactie. U kunt aangeven welke taken u in geïnteresseerd bent. Onder meer het opbouwen en afbreken, plaatsen van borden, helpen bij de inschrijving van deelnemers, het bemensen van een waterpost, uitreiken van medailles, als filmer of in één van de vele andere taken.