Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Reden voor bezoek aan de binnenstad: pop-up store Heracles

ALMELO - Een wens van Heracles Almelo is nu in vervulling gegaan met de opening van de pop-upwinkel in het centrum van Almelo.

De winkelunit aan de Passage 10 wordt niet alleen door Heracles Almelo in gebruik genomen, maar ook door Almelo Promotie. Heracles mag toch wel beschouwd worden als een visitekaartje van Almelo en de samenwerking tussen beiden is dan ook niet vreemd. Dat de opening van de winkel door burgemeester Arjen Gerritsen, Rob Toussaint, algemeen directeur van Heracles, en eSpeler Bryan Hessing werd verricht, onderstreept het belang dat alle partijen hechten aan de pop-upwinkel.

Heracles
De supporters van Heracles Almelo kunnen hun hart ophalen bij de pop-upwinkel. Originele merchandise van de voetbalclub, zoals shirts, sjaals, rugzakken en andere fanartikelen zijn te koop in de winkel. Verder worden er ook wedstrijdkaarten verkocht. Ook voor diegene die meer van de eSport zijn, kunnen bij de winkel terecht voor het spelen van een potje FIFA.

Almelo Promotie
Ook bezoekers van de stad Almelo kunnen in de pop-upwinkel terecht voor meer informatie over de stad en bijvoorbeeld de evenementen die er zijn.

Tijdelijk
Het pand aan de Passage 10 is in zeer korte tijd, door inzet van velen, ingericht tot een winkel. Toch is de pop-upwinkel er alleen in de maanden juli en augustus op donderdag tussen 10.00 en 21.00 uur, op vrijdag tussen 12.00 en 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook op koopzondagen, 28 juli en 25 augustus, is de winkel van 12.00 tot 17.00 uur geopend.