Afbeelding
Foto:

ELLEN Stoffen: Uw adres voor schuimrubber en fiberfill

HENGELO - Heeft u zelf een loungeset gemaakt van steigerhout of een mooie pallet bank, dan horen daar natuurlijk ook zelfgemaakte kussens in.

Als uw oude tuinset of stoelkussens een beetje doorgezakt zijn, dan kunt u deze zelf vernieuwen met schuimrubber, fiberfill en buiten- of meubelstof. Ons witte polyether schuimrubber, SG40 kpa 5.5 (= stevige zit kwaliteit) in diktes variƫrend van 1 tot en met 10 cm, wordt gebruikt voor allerlei soorten kussens voor stoelen en banken en eventueel ook voor de caravan, boot of camper.


Prijzen
U kunt onze prijzen vinden op de website: www.ellenstoffen.nl. De prijzen van het schuimrubber zijn inclusief het op maat zagen voor uw project. Hierbij hebben wij ook Fiberfill met een breedte van 160 cm of Dacron watten. Fiberfill of Dacron watten worden gebruikt voor boxkleden, als doorstikmateriaal voor dekens en plaids, patchwork en quilts en als afdekmateriaal voor kussens en vast stoffeerwerk.


Nieuwe projecten
U kunt bij ons terecht om een nieuw project te realiseren of een oude stoel in een nieuw zomerfris jasje te steken. Ons team helpt u graag bij uw keuze van de juiste stof en fournituren en wenst iedereen een hele fijne vakantie tijd toe.

Graag tot ziens in onze winkel aan de Bandoengstaat 50 te Hengelo.