Afbeelding
Foto:

De nieuwe Nissan Leaf en Leaf E+

HENGELO - Hoe maak je de best verkochte elektrische auto op de Europese markt nog beter? Meer op alle fronten - meer bereik, meer vermogen en meer keuze. Nissan's nieuwe Leaf is nu te bestellen.

De volledig elektrische Nissan Leaf was afgelopen jaar de meest geregistreerde nieuwe elektrische auto in de Europese Unie. Maar toch was niet iedere potentiële koper te halen; de actieradius was voor sommigen niet toereikend. Met de introductie van de Leaf met nieuwe 40 kWh accu komt hier verandering in. De nieuwe Nissan Leaf is te bestellen in twee varianten. Zo is er de Nissan Leaf met 40 kWh accu met een actieradius tot 270 kilometer en een 147 pk vermogen (vanaf 36.990 euro), of de nieuwe Nissan Leaf E+ (vanaf 45.850 euro). Dit nieuwe model is uitgerust met een intelligente 62 kWh accu die meer vermogen leeft en een krachtige motor van 217 pk. Dit alles zonder enige schadelijke uitstoot.


Praktisch
Voor het laden van de Nissan Leaf of Leaf E+ hebt u diverse opties. Zo kunnen alle versies van de Leaf met een kabel en een gewoon stopcontact opgeladen worden. Ideaal om 's nachts thuis te laden. U kunt ook kiezen voor de installatie van een Nissan Wallbox. Met deze lader laadt u de auto twee keer zo snel op. Onderweg kunt u eenvoudig gebruik maken van de vele openbare laadstations die er zijn, onder meer 6.000 'favoriete' laadstations die bijvoorbeeld bij Nissan-partners te vinden zijn. Zo blijft u optimaal mobiel. De nieuwe Leaf biedt mooie innovaties op het gebied van veilig en duurzaam rijden. Zo is de Leaf voorzien van het e-Pedal; een 'gaspedaal' dat accelereren, remmen en stoppen in één pedaal combineert. Andere innovaties zijn het Nissan ProPILOT systeem, dat altijd de juiste afstand aan zal houden tot ander verkeer. Acceleren, remmen en herstarten op het ritme van de verkeersstroom: een heerlijk ontspannen rit. Verder ontbreken ook zaken zoals intelligente cruise controle, dode hoek detectie, voetgangersdetectie en meer niet.


Meer informatie
Autobedrijf Lesscher geeft u graag meer informatie. Kom langs aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Kijk ook op: www.autolesscher.nl