Afbeelding
Foto:

Broekhuis Peugeot Almelo levert bedrijfswagens voor Cottus

ALMELO - Technisch dienstverlener Cottus in Almelo heeft eind juni twintig nieuwe bedrijfswagens in gebruik genomen. Broekhuis Peugeot in Almelo leverde twintig Peugeot Partners van het nieuwe model.

Broekhuis Peugeot Almelo is al geruime tijd Cottus' partner in mobiliteit. Met de nieuwste levering zijn in totaal 110 bedrijfsauto's geleverd door Broekhuis Peugeot Almelo de afgelopen jaren. Zij bieden een complete service van aankoop tot levering, in samenwerking met diverse gespecialiseerde partners. Zo werden de nieuwe auto's voorzien van representatieve bestickering door Mondice Reclame in Enschede. Broekhuis Carplus zorgde voor de bedrijfswageninrichting en Alysgo bouwde het systeem voor rittenregistratie in. Cottus kon de auto's dus direct na ontvangst in gebruik nemen.


Over Cottus
Cottus is een gespecialiseerde technische dienstverlener. Het bedrijf heeft naast de Almelose vestiging ook vestigingen in Almere, Apeldoorn, Heerenveen, Helmond, Hoogeveen, Lichtenvoorde, Nijmegen, Sittard en Zwolle.


De nieuwe Partner
De veelzijdige en betrouwbare Peugeot Partner is een uitstekende keuze om medewerkers flexibel en mobiel te houden. Deze werd gekozen tot European Van of the Year 2019, onder meer vanwege het hoge technologische en veiligheidsniveau, de riante laadruimte en een uitgebreid gamma aan krachtige en zuinige motoren.


Goed advies
De specialisten van Broekhuis Peugeot Almelo helpen u graag met goed advies over de aanschaf van uw nieuwe bedrijfswagen. Kijk voor meer informatie: www.broekhuis.nl/peugeot, of bel met Gert-jan Timmerman op 06-86849947.