Afbeelding
Foto:

Open Dag Heracles Almelo drukbezocht

ALMELO - Een enorme drukte bij Erve Asito afgelopen zondag. Heracles Almelo organiseerde de jaarlijkse Open Dag en mocht een groot aantal bezoekers verwelkomen. Het werd een geslaagd Heracles Almelo-feest voor jong en oud met de spelerspresentatie als traditioneel hoogtepunt.

Het Van Riemsdijkplein was ingedeeld in verschillende zones: de Supporterszone, de MVO-zone en de Familiezone hadden ieder hun eigen thema. Kinderen vermaakten zich volop op onder andere de hindernisbaan en op het pannaveld.

Aan het begin van de middag speelde Heracles Almelo een demonstratiewedstrijd. Spelers van de club namen het tegen elkaar op in een wedstrijd van vier keer tien minuten. Later op de middag maakten de spelers zich klaar voor de officiële spelerspresentatie. Daarbij werden twee spelers gepresenteerd die gedurende de Open Dag door de club waren vastgelegd. Adrian Szöke en Mauro Junior werden op hun eerste dag bij Heracles Almelo direct voorgesteld aan het publiek.

Na de spelerspresentatie liepen de spelers door het publiek en deelden zij veelvuldig handtekeningen uit. Ook werden er duizenden foto's gemaakt. Voor velen een eeuwige herinnering aan een prachtige dag.