Afbeelding
Foto:

Drie medailles voor Twentse atleten bij NK atletiek

TWENTE - Diverse Twentse atleten hebben afgelopen weekend goede prestaties geleverd op het Nederlands Kampioenschap atletiek wat gehouden werd in Alphen aan de Rijn.

Floris Smink pakte brons met kogelslingeren met een worp van 51.06 meter bij de B-junioren. Hier is een gedegen voorbereiding en het goed kiezen van de juiste wedstrijden belangrijk voor het vormbehoud. Een mooie succesformule dus bij AC Tion

Succes voor Baas
Marleen Baas van AC Tion te Enschede pakte als C-junior het zilver bij de meisjes junioren B met een worp van 46.48 meter. Het multitalent heeft weer toegeslagen. De gedegen voorbereiding van Marcel Dost heeft zijn vruchten afgeworpen. Goed trainen en de juiste wedstrijden kiezen waren de sleutel tot mooie podiumplaatsen. Nu gaat zij door naar Lisse voor de meerkamp, met als ultieme doel om natuurlijk een Nederlands record neer te zetten.

Hakim Riadi
Hakim Riadi uit Almelo van AVV SISU pakte brons met een tijd van 4.14.06 bij de Junioren-B. Een bijzondere prestatie van deze Almelose atleet die geheel alleen door zijn vader Karim Riadi wordt getraind. Vader Hakim heeft zijn zoon klaargestoomd met een uitgekiend trainingsprogramma. Ook hier geldt: goede trainingen en de juiste wedstrijden kiezen voor vormbehoud. Gezien de progressie en dankzij de goede voorbereidingen/traingen beloofd dit nog veel goeds voor de toekomst.


Foto's: Odile Verzantvoort Photography

Afbeelding