Afbeelding
Foto:

Nieuwe voorzitter atletiek SISU

ALMELO - Remco Platenburg is door de commissie van goede diensten voorgedragen als nieuwe voorzitter van AAV SISU.

De 47-jarige Almeloer is al een aantal jaren lid van SISU en actief voor de club. Hij heeft al een lang SISU verleden, vroeger in zijn eigen jeugd heeft hij al bij Sisu getraind op het Maatveld. Remco is momenteel ook nog sportief bezig in de zaterdagochtend loopgroep en daarnaast al een paar jaar actief betrokken bij de sponsorcommissie.

Achtergrond
In het dagelijks leven is Remco Platenburg eigenaar van Wheelpower Europe BV in Almelo: een groothandel in sportvelgen voor auto's. Deze donderdag 4 juli is er een speciale Algemene Ledenvergadering waarbij de leden zich mogen uitspreken over de keuze van Remco als nieuwe voorzitter. Als zij instemmen zal Remco de opvolger worden van Daan Hardon die de afgelopen drie jaar de voorzittershamer heeft gehanteerd bij SISU. Bij het ter perse gaan van deze krant is de uitslag hiervan nog niet duidelijk.


SISU
Atletiekvereniging SISU is opgericht op 14 maart 1941. De naam komt uit het Fins en betekent 'verhoogde, feitelijk onwaarschijnlijke energiebron, geboren uit wilskracht"