Afbeelding
Foto:

Denk mee over vrijheidsjubileum

WIERDEN - Volgend jaar valt er echt wat te vieren! Dan zijn er namelijk veel activiteiten rond het 75-jarig jubileum van de bevrijding van de Tweede Wereldoorlog.

Ook in Wierden gaan de festiviteiten uiteraard niet onopgemerkt aan ons voorbij. Het kerncomité 'VrijheidWierdenEnter' hoopt dat zoveel mogelijk mensen en organisaties mee willen denken om dit tot een succes te maken. De eerste positieve uitkomsten zijn er inmiddels; zo kwamen er op 19 juni meer dan 70 Wierdenaren en Enternaren naar het gemeentehuis om mee te denken. Waar de één al een totaal programma heeft verwacht, stelt de ander zich open om de eigen ideeën door te geven aan het kerncomité VrijheidWierdenEnter.


Vervolg
Alle ideeën worden samengebracht en op 2 juli besproken door het kerncomité. Het lijkt te leiden tot een prachtig programma in 2020. Contactpersonen bij een programma onderdeel zullen na 2 juli zo snel mogelijk worden uitgenodigd om met het kerncomité de volgende stappen te zetten. Binnen 2 maanden moet het programma in concept bekend zijn en kan iedereen aan de slag.