Afbeelding
Foto:

Nieuwe wijkkamer De Driehoek

ALMELO - Er is een nieuwe wijkkamer gestart in wijkcentrum de Driehoek aan de Jan Tooropstaat in de wijk Ossenkoppelerhoek. De wijkkamer is een ontmoetingsplek voor bewoners uit de buurt. Het is een gezellige ruimte waar een kleine groep bewoners elkaar wekelijks ontmoet voor een praatje of om samen een activiteit te ondernemen.

Er wordt op de woensdagochtend om 10.00 uur gestart met koffiedrinken en aansluitend zijn er activiteiten zoals spelletjes, schilderen, knutselen of een uitje. Ook kunt u eigen idee├źn inbrengen, de activiteiten sluiten aan op de interesses van de verschillende bezoekers. Daarna wordt er gekookt en van 13.00 tot 13.30 uur is er een gezamenlijke lunch. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Lijkt het u leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, uw hobby te delen met anderen en gezamenlijk iets te ondernemen? Kom dan eens naar de wijkkamer! Ook op andere dagdelen en in andere wijken in Almelo zijn wijkkamers.
Wilt u meer informatie of geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen, neem dan contact op met Rosetta Accardi, ouderenconsulent, telefoon 06-23929035. Mailen kan ook naar: r.accardi@avedan.nl
De koffie staat klaar!