Afbeelding
Foto:

Eerste training van Heracles Almelo zit er op

ALMELO - In een zonovergoten Polman Stadion werkte Heracles Almelo afgelopen zondag de eerste training van het seizoen 2019/2020 af. Onder begeleidend applaus van de supporters betraden de spelers het veld na een welverdiende vakantie.

Nieuwelingen Teun Bijleveld, Orestis Kiomourtzoglou en Navajo Bakboord waren ook van de partij en werden openhartig ontvangen op het veld van het Polman Stadion. Ook Reuven Niemeijer en Robin Pröpper trainden weer met de selectie mee. De 24-jarige middenvelder werd vorig seizoen uitgeleend aan FC Emmen, waar Pröpper het grootste deel van het seizoen aan zich voorbij moest laten gaan vanwege een blessure.
Na een openingswoordje van trainer Frank Wormuth en een intensieve warming-up onder toeziend oog van perfomance-trainer Colin de Graaf, werkte de groep een duurtraining af. Tijdens deze uitputtende training werd direct veel arbeid met de bal geleverd. Na afloop van deze training was er voor de supporters tijd om foto's met hun favoriete Heraclieden te maken en een aantal handtekeningen te scoren.