Afbeelding
Foto:

Informatieavond VHG-Brancheopleiding Hovenier

ALMELO - Werkt u in de branche Hoveniers en Groenvoorzieners en wilt u een branchediploma halen? Of wilt u zich omscholen tot hovenier? Kom dan naar de informatieavond over het aanbod VHG-Brancheopleidingen Hovenier, die Groeipunt in samenwerking met Zone.college organiseert

De VHG-Brancheopleidingen worden in de avonduren gegeven en richten zich speciaal op werkenden in de sector of mensen die in de toekomst in de sector willen gaan werken. Omdat de opleidingen in de avonduren en op zaterdagen worden gegeven is dit uitstekend te combineren met een fulltime baan, ook buiten de groensector. Als toelatingseis geldt dat u minimaal 18 jaar bent.
De opleidingen bestaan uit vak theorie en praktijk. De opleiding wordt jaarlijks afgesloten met een landelijk erkend examen onder toezicht van de Stichting Onderwijs Groenvoorziening, onderdeel van de VHG (Vereniging voor Hoveniers en Groenvoorzieners). Deze Brancheopleidingen kunnen ook in-company uitgevoerd worden als maatwerk voor bedrijven, instellingen en organisaties. De inhoud wordt dan afgestemd op de deelnemers en hun werksituatie.

Op 27 juni tussen 19.30 en 21.00 uur wordt de informatieavond gehouden bij het Zone.college aan de Bornerbroeksestraat 348 in Almelo. Kijk op www.groeipunt.nl voor gedetailleerde informatie over opleidingsduur en -inhoud of bel naar 088-2620703.