Seizoensafsluiting van Mammacafé met 'Beestje waar ben je'

ALMELO - Op vrijdag 28 juni wordt het seizoen afgesloten voor het Mammacafé. Dit gebeurt op een feestelijke manier met de 'Beestje waar ben je' van MINA muziektheater.

Het Mammacafé is een gezellige en laagdrempelige ontmoetingsplek waar je in contact komt met andere (aanstaande) ouders. Het is om de 14 dagen op vrijdagochtend in het Bibliotheekcafé. De toegang is gratis, je betaalt alleen voor koffie, thee of andere drankjes of hapjes. Heb je vragen over bijvoorbeeld borstvoeding, opvoeden, voorlezen aan je baby of peuter of je rol als ouder? Dan is er altijd iemand aanwezig die je informatie kan geven. Daarnaast zijn er regelmatig thema-ochtenden over interessant onderwerpen.

MINA muziektheater
Milou Pasveer en Anna Lesterhuis vormen samen MINA muziektheater. En inmiddels zijn ze bekend en beroemd onder grootouders, ouders en peuters. De muziekvoorstellingen van het muziektheater worden door Milou en Anna zelf ontwikkeld. Deze muzikale voorstellingen speciaal voor kinderen van nul tot vier jaar worden ook door Milou op gitaar en Anna op cello gespeeld en gezongen. De voorstelling bevat afwisselende zelfgeschreven muziek waar kinderen naar kunnen luisteren, maar ook aan mee kunnen doen. De belevingswereld van het kind staat voorop en Milou en Anna spelen ook met handpoppen. Op vrijdag 28 juni spelen zij de voorstelling "Beestje waar ben je" naar het gelijknamige boekje.
Op 28 juni tussen 10.00 en 11.30 uur bent u van harte welkom bij het Mammacafé in de theaterzaal de Evenaar in Bibliotheek Almelo aan Het Baken 3.De toegang is gratis.