Afbeelding
Foto:

Feesten tijdens het pinksterweekend

BORNERBROEK - De Pinksterfeesten kennen inmiddels een lange traditie. Dit jaar wordt al voor de 36e keer het feest voor jong en oud gehouden. Van zaterdag 8 juni tot en met tweede pinksterdag heeft Bornerbroek een spectaculair en vol programma met voor ieder wat wils!

Zaterdag is de dag van de Duitse gezelligheid: lange biertafels, Bratwurst, bierpullen en Duitse partyhits. Op het programma staan alleen maar sfeermakers! Immer Hansi knalt met een hilarische show de Duitse hits de tent in. Ook de acht rasmuzikanten van Wahnsinn Powerpolka maken met hun strakke blazerssectie een waanzinnige Tiroler liveshow. Verder vermaak deze middag én avond: hits van de look-a-like Heino (én zangstem), Brookerclubbb 3 en DJ The Black Cat Entertainment.

Eerste pinksterdag
Om 10.00 uur begint de dag rustig met Frühschoppen und Flohmarkt; een ochtend vol muziek en een vlooienmarkt. De Brookerkapel en de grenskapel Freunde der Blasmusik zorgen voor originele Egerländers, Duitse Schlagers en Tsjechische en Böhmische muziek. Zondagmiddag staat in het teken van Country! Met de Helt Oncale Band, Jacky, de Johnny Bernhard Band & Ernest Ray Everett is de countrymiddag compleet!
De Zuper Zotte Zondagavond is dé Hollandse Avond! Deze avond valt niet te ontkomen aan de Nederlandstalige toppers en smartlappen van Frans Duijts, Lars de Graaf, Frank van Etten en DJ The Black Cat Entertainment. Ook zorgt One Two Trio, de huisband van de Edwin Evers ochtendshow, voor een grandioos feest!

Maandag 10 juni
De Mighty Machinery Monday heeft een zwaar programma en staat in het teken van power en stoer vermogen: ronkende motoren, shovels, oldtimers, hijskranen, auto's, antieke landbouwmachines en een zitmaaierrace. Vanaf 14.00 uur is er ook in de tent muzikale power met Rock 'n Roll en Cats in The House: een Twents-Duitse groep mannen begon twee jaar geleden als stunt een coverband en zijn inmiddels uitgegroeid tot een geweldig muzikale act met een goede beat, blaasinstrumenten en zang!

Alle dagen feest
Verder is er het hele weekend op het terrein van alles te doen: acrobatiek, kindervoorstelling, springkussens, rommelmarkt, beachvolleybal, ballonnenman, traptrekkerrace, mega zandbak en vogelschieten. Ook is er het hele weekend kermis! Kortom, genoeg keuze om los te goan in 't hart van Twente. Het feestterrein en de tent zijn overdag gratis toegankelijk. De entree is op zaterdag- en zondagavond 10 euro. Voor meer informatie en het volledige programma: www.pinksterfeesten.nl