Afbeelding
Foto:

Openluchtdienst

ALMELO - Op 16 juni is er voor de derde keer gelegenheid voor ontmoeting tijdens en na een Openluchtdienst. Dit jaar vindt deze plaats in de tuin van Erve Pezie, Bellinkshofsdwarsweg 3, te Almelo.

De Openluchtdienst is een initiatief vanuit het Platform Religie, Cultuur en Filosofie. De samenkomst begint om 10.00 uur en wordt verzorgd door Monica Schwarz van de Open Oecumenische Gemeente de Bleek en door George Gelauff, Programmaleider Maatschappelijke Betrokkenheid van het Apostolisch Genootschap. Voor kinderen is er een eigen programma. Na afloop is er een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij en voor de kinderen is er limonade.

Thema
Het thema dit jaar is: "inspiratie". Leden van de Open Oecumenische Gemeente De Bleek en van de gemeenschap Almelo van het Apostolisch Genootschap hebben een aandeel in de Openluchtdienst. In de open ruimte en stilte van de tuin bij Erve Pezie laten we ons op 16 juni inspireren door muziek, po√ęzie, wetenschap en beeldende kunst. Een ieder is van harte welkom.