Afbeelding
Foto:

Vernieuwe infowijzer voor senioren

ALMELO - Avedan heeft de nieuwe Infowijzer 2019-2020 uitgebracht. Deze Infowijzer geeft een overzicht van voorzieningen, diensten, activiteiten en regelingen die voor senioren in de gemeente Almelo van belang kunnen zijn. In het boekje wordt kort aangegeven welke mogelijkheden er zijn en waar men terecht kan voor meer informatie.

In eerste instantie is de Infowijzer bedoeld voor senioren in de gemeente Almelo. De Infowijzer is ook waardevol voor hun familieleden, kennissen en voor professionals en vrijwilligers die voor en met senioren werken. De informatie in de Infowijzer is aan verandering onderhevig. Het boekje wordt daarom eens in de twee jaar opnieuw uitgebracht. De digitale versie van de Infowijzer (https://www.avedan.nl/meedoen/senioren/infowijzer/), die op de website van Avedan te vinden is, wordt regelmatig vernieuwd.

Afhaalpunten
In verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt de Infowijzer niet meer bezorgd bij inwoners in Almelo van 70 jaar en ouder. Daarom liggen er exemplaren van de Infowijzer onder andere bij het stadhuis, de wijkcentra, de bibliotheek, Almelo doet mee, Woningstichting Beter Wonen en St. Joseph, diverse apotheken en huisartsen. Daarnaast kunt u een exemplaar aanvragen bij infowijzer@avedan.nl of ophalen bij het kantoor van Avedan aan de Plesmanweg 9L.