Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Kindervlooienmarkt

BUURSE - Tijdens het Springkussen Festival is er ook vier dagen lang een Kindervlooienmarkt bij Ter Huurne Hollandmarkt.

Het Springkussen Festival wordt gehouden van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni en heeft niet alleen het grootste springkussen ter wereld, maar ook kleinere springkussens. Zo kunnen alle kinderen van klein tot groot zich uitleven.

Kindervlooienmarkt
Op de vlooienmarkt bij het Springkussen Festival kunnen kinderen tot 14 jaar oude spelletjes, boeken, platen, speelgoed en nog veel meer verkopen. De kosten van deelname zijn 5,- euro per dag voor een standplaats van ongeveer 2 bij 2 meter. Op vrijdag 31 mei en zaterdag1 juni is dit zelfs gratis voor lezers van de Hart van Enschede. Kinderen kunnen uiteraard gratis gebruik maken van de springkussens.

Informatie
De Kindervlooienmarkt en het Springkussen Festival vinden plaats bij Ter Huurne Hollandmarkt aan de Alsteedseweg 64 in Buurse. Van 30 mei tot en met 2 juni bent u elke dag tussen 10.00 en 16.00 uur welkom. Ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen door een e-mail te sturen naar info@rezimarkten.nl of door te bellen met 06 26 222 593.