Afbeelding
Foto:

20% korting op raamdecoratie en gordijnen!

RIJSSEN - In mei en juni is het raamdecoratie- en gordijnenmaand bij Thuisin Rijssen. Een mooi moment om onze raamdecoratie en gordijnen in het zonnetje te zetten. Welke soort, kleur of design je ook kiest: onze raamdecoratie en gordijnen zijn stuk voor stuk plaatjes. Denk aan duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, shutters, multishades en rol-, paneel- en vouwgordijnen.

Raambekleding biedt zonwering, geeft het de nodige privacy en isoleert waar nodig. Je hebt degelijke aankleding voor je ramen, die de zon filteren of zelfs de kamer verduisteren. Je hebt verschillende keuzes in stoffen of materialen, zodat je zelf kan spelen met het licht. Raamdecoratie voor in je woonkamer, slaapkamer, keuken en zelfs je badkamer. Ontdek het zelf bij Thuisin Rijssen met 20% korting* op al deze raamdecoratie en gordijnen. In welke ruimte kun jij nieuwe raamdecoratie gebruiken?

Moderne raamdecoratie
Onze collectie raamdecoratie is groot, divers en biedt elk budget en elke smaak verschillende mogelijkheden. Ons nieuwe en enthousiaste team is volledig op de hoogte van de laatste trends en laat jou graag alles zien. Bijvoorbeeld de op maat gemaakte in-betweens van Thuisin; dit is dé oplossing voor je ramen als je graag daglicht wilt binnenlaten en toch privacy wilt. De stof laat voldoende licht binnen, zonder dat je volledige inkijk van buiten naar binnen hebt. Het is dikker dan vitrages, maar transparanter dan overgordijnen, dat zijn onze in-betweens.

Houten raamdecoratie
Liever raamdecoratie van hout? Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen aan de binnenkant van het raam. Ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren, houtsoorten, lamelbreedtes en afwerkingen. Ook voor speciale raamvormen (rond of driehoekig) zijn shutters beschikbaar. Houten jaloezieën/blinds hebben een warme uitstraling en zijn functioneel en sfeervol. Ze zijn leverbaar in diverse lamelbreedtes en in verschillende kleuren met een groot aantal afwerkingsmethodes. Zo kun je met ladder-banden de houten jaloezieën een persoonlijk tintje geven.

Meten & monteren
Heb je de raamdecoratie gevonden die bij jou en jouw woning past? Laat dan de maten opmeten door onze vakmannen. Zij zien precies of en hoe de gekozen raamdecoratie het beste voor het raam past. De vakmannen zien mogelijkheden waar je zelf niet snel aan denkt. Zo ben je gegarandeerd van raamdecoratie wat strak voor je ramen hangt. Want wij monteren de raamdecoratie graag. Tot ziens in onze winkel!

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden.