Afbeelding
Foto:

Met Vier het Leven naar Mama Mia!

ALMELO - Bent u op leeftijd, maar zou u nog wel graag naar het theater of een ander uitje willen? Stichting Vier het Leven organiseert regelmatig culturele activiteiten voor 65-plussers die wat begeleiding kunnen gebruiken. Zij worden dan gehaald en gebracht door een gastheer of -vrouw, waarna ze gezamenlijk naar een leuke activiteit gaan.

Speciaal voor deelnemers van Stichting Vier het Leven is er zondag 7 juli een uitstapje naar het Beatrixtheater in Utrecht voor de vrolijke musical Mamma Mia! Ouderen (65+) kunnen zich kosteloos aanmelden bij Vier het Leven en zich opgeven voor het arrangement naar Mamma Mia! De musical met de hits van ABBA, vertelt het komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie.

Netjes geregeld
De gasten worden zoals gebruikelijk thuis opgehaald en stappen samen met de gastvrouw/heer over in de bus naar het Beatrix Theater. Na afloop wordt u weer veilig thuis gebracht. Het arrangement is inclusief 1e rangs kaartje, vervoer, busvervoer, begeleiding, consumpties en borrelhapje (€89,50). Kortom, een compleet verzorgd arrangement waar u zeker van zult genieten. Wie mee wil naar Mamma Mia! of naar een van de andere uitjes, kan zich aanmelden en kan tevens gratis en geheel vrijblijvend het programmaboekje aanvragen via 035 – 524 51 56 of via www.4hetleven.nl