Afbeelding
Foto:

Kunst in het park

ALMELO - Op de zondag van het weekend van het Twentse Lente festival wordt dit jaar voor de tweede keer de kunstmarkt Kunst in het Park gehouden.

Een bezoek aan Kunst in het Park op zondag 26 mei tussen 12.00 tot 17.00 uur valt goed te combineren met een bezoek aan het centrum. Het is die dag ook koopzondag en er zijn meerdere koren die een optreden verzorgen alsmede ook de Stadstheaterploeg. Hierdoor versterken de bezoekers van Kunst in het Park en die van de binnenstad elkaar.

Uniek
De locatie van Kunst in het Park is het natuurgebied het Kolkje in de binnenstad van Almelo. Dit uniek stukje natuur is gelegen tussen de binnenstad, Huize Almelo en haar natuurgebied waaronder de Gravenallee. Een groot aantal kramen met een divers aanbod van professionele kunst presenteert zich en iedereen wordt van harte uitgenodigd om de markt te bezoeken. In de parkeergarages kan gratis worden geparkeerd.

Kunst in het park is een onderdeel van De Twentse Lente dat in het weekend van 24 tot en met 26 mei in Almelo wordt gehouden. De stad staat dan vol van activiteiten. Om een beeld te krijgen van de activiteiten gaat u naar de website www.twentselente.nl.