Afbeelding
Foto: Stan Wissink

Heracles Almelo plaatst zich voor play-offs

ALMELO - Afgelopen zondag heeft Heracles Almelo zich, ondanks het verlies in eigen huis tegen Excelsior (4-5), geplaatst voor de play-offs voor Europees voetbal. Heracles Almelo had voor de wedstrijd tegen Excelsior minimaal één punt nodig om een plek bij de play-offs veilig te stellen, maar door het verlies van concurrent Willem II (2-3) plaatste de ploeg van Frank Wormuth zich dus alsnog. Door zich te plaatsen, kan Heracles Almelo voor de tweede keer in de 116-jarige historie Europees voetbal bereiken. Hiervoor moet de Almelose Eredivisionist wel twee rondes van de play-offs doorkomen.

Kaartverkoop start donderdag
De kaartverkoop voor de play-offs begint donderdag 16 mei om 10.00 uur, omdat dan bekend is welke tegenstander Heracles Almelo treft en of er eerst thuis of uit gespeeld gaat worden. Seizoenkaarthouders van Heracles Almelo die hun seizoenkaart hebben verlengd, kunnen een gratis kaart bestellen voor de eerste thuiswedstrijd van de play-offs. Mocht je nog niet verlengd hebben, maar wil je wel profiteren van deze actie; het verlengen van je seizoenkaart is nog mogelijk tot donderdagavond 20.00 uur. Daarna worden alle niet-verlengde plekken vrijgegeven en is het niet meer mogelijk om je seizoenkaart te verlengen met korting.
Losse kaarten voor de thuiswedstrijd in de play-offs zijn verkrijgbaar vanaf €10,-. Op heracles.nl staat alle informatie.