Afbeelding
Foto:

Laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen

ALMELO - Het einde van het Eredivisieseizoen 2018/2019 is in zicht, maar op alle vlakken is het nog spannend. Waar Ajax en PSV het uitvechten om de titel, kan Heracles Almelo een knappe prestatie leveren door bij de beste 8 van Nederland te eindigen. Heracles Almelo staat al het hele seizoen op een plek die toegang geeft tot de play-offs voor de Europa League en deze plek kan zondag definitief veilig gesteld worden. Met nog twee Eredivisiewedstrijden voor de boeg heeft Heracles Almelo genoeg aan één punt om zich definitief te plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal.

Aanstaande zondag (12 mei, aftrap 14.30) ontvangt Heracles Almelo Excelsior in het eigen Polman Stadion. Voor Heracles Almelo staat er veel op het spel, maar ook de tegenstander van zondag komt met een doel naar Almelo. De Kralingers kunnen zich handhaven in de Eredivisie als de formatie van Frank Wormuth verslagen wordt. Het belooft dus een mooi affiche te worden tussen twee ploegen die allebei nog ergens voor strijden.

Fanplein en Kidspark
Na een geslaagde eerste editie van het Fanplein, is vanaf twee uur voorafgaand aan de wedstrijd Heracles Almelo – Excelsior wederom een Fanplein te vinden voor het Polman Stadion. Daarnaast is er voor de jongere supporters een Kidspark georganiseerd achter de lange zijde (vak F). Hier kunnen kinderen samen voetballen of zich uitleven op een springkussen. Voor Heracles Almelo – Excelsior geldt een vrije verkoop, en FanCardhouders bezoeken de wedstrijd met het hele gezin voor €40,-. Dit gezinspakket bestaat uit twee tickets voor volwassenen en twee tickets voor kinderen tot en met 12 jaar oud.