Afbeelding
Foto:

Vlooienmarkt op Van Heekplein Enschede

ENSCHEDE - Op zondag 19 mei zijn niet alleen de winkels in het centrum van Enschede geopend. Op het H.J. van Heekplein vindt er ook een Allerhande & Vlooienmarkt plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur.

Tientallen kramen zullen door verkopers worden gevuld met gebruikte goederen, variërend van boeken, cd's, dvd's, grammofoonplaten, oud speelgoed, sieraden, verzamelingen, klein antiek, brocante en nog veel meer huishoudelijke artikelen. Het allerhande gedeelte omvat onder andere kleding, hondenartikelen, lederwaren, sieraden, telefoonaccessoires en lederwaren.

Vertier
Voor de kinderen staan er een tweetal draaimolens opgesteld op het Van Heekplein en ook voor de inwendige mens wordt goed gezorgd met diverse eetstandjes met onder meer Vietnamese loempia's, gebakken vis, Spaanse Churros, Döner en een snackstand. Bij al deze stands is een terras aanwezig.

Informatie
Voor de vlooienmarkt zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Voor info/aanmelden kan contact worden opgenomen via telefoonnummer 06 26 222 593 of info@rezimarkten.nl