Afbeelding
Foto: Vincent Boon Photography

Winnares Amsterdams Kleinkunst Festival bij Hof 88

ALMELO – Yvonne van den Eerenbeemt won in 2014 het Amsterdams Kleinkunst Festival en debuteerde met haar voorstelling Sirene in Almelo. Nu is deze warmbloedige Limburgse furie op vrijdag 17 mei te zien met haar nieuwe voorstelling 'Bronst'.

Als Bronst een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. Bronst gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat. Bronst is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want uiteindelijk is het eten of gegeten worden.

Over Van den Eerenbeemt
Ze is actrice, zangeres en comédienne, en studeerde in 2004 af aan de Frank Sanders Akademie voor muzikaal theater. Men kan haar kennen van verschillende muziektheatergezelschappen als Los Hyenos, Julia's Junkyard en TG Nieuwe Buren. Daarnaast was ze te zien in muzikale familievoorstellingen van V&V Entertainment, Studio 100 en Theater Terra. In 2014 won ze zilver op het Concours om de Wim Sonneveldprijs met haar kleinkunstprogramma Vuile Was.

Kaartverkoop
Kaarten à € 15,50 kunnen worden gereserveerd via de website www.hof88.nl, per mail via info@hof88.nl en telefonisch tijdens kantooruren via (0546) 850264. De kassa is open van woensdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en vanaf één uur voor de voorstellingen.