Afbeelding
Foto:

Wok in Vuur en Vlam: gezellig, gemoedelijk en heerlijk eten

ALMELO - Voor een heerlijk etentje met collega's, vrienden of met het hele gezin moet u bij restaurant Wok in Vuur en Vlam zijn. De uitgebreide menukaart biedt iedereen van jong tot oud een heerlijk maal. U kunt het haast zo gek niet bedenken of u kunt het bij Wok in Vuur en Vlam krijgen.

Het in Oosterse sferen ingerichte restaurant is ruim opgezet. De gemoedelijkheid van het geklater van de pannen en de knusse eethoeken zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt.

Menukaart
Door de ruime keuze aan gerechten is het misschien moeilijk kiezen. Het advies is dan ook: Neem kleine porties en laat u adviseren! Maak een keuze uit diverse groenten, vlees- en vissoorten en woksauzen en laat het wokken door één van de koks. Smaak en vitaminen blijven behouden door deze snelle manier van bereiden. Geniet verder van bijvoorbeeld zalm of biefstuk van de bakplaat, gekruid vlees van de BBQ grill of de nasi, bami, friet en snacks van het warm buffet. Houdt u een gaatje over voor een heerlijk nagerecht van softijs, schepijs of gebak?

Kindvriendelijk
Wok in Vuur en Vlam is uiterst kindvriendelijk. Voor kinderen slaat snel de verveling toe als ze alleen maar aan tafel moeten zitten, maar daar bij Wok in Vuur en Vlam is daar geen tijd voor. Ze kunnen spelen in het klimrek of film kijken in de mini-bioscoop. Ook de menukaart is gericht op de kinderen met pizza, friet en pannenkoeken.

Het restaurant
Voor € 25,- per persoon kunnen volwassenen van maandag tot en met donderdag al 2,5 uur onbeperkt eten. U vindt restaurant Wok in Vuur en Vlam aan de Woonboulevard 52 te Almelo. Op maandag tot en met zaterdag bent u vanaf 16.30 uur van harte welkom en op zondag kunt u al vanaf 16.00 uur terecht. Uw auto kunt u kwijt op de grote parkeerplaats bij het restaurant en parkeren is gratis. Kijk op www.wokinvuurenvlam.nl om een nog beter beeld te krijgen van de mogelijkheden van het restaurant. Reserveren? Neem contact op via 0546 – 850 171 of info@wokinvuurenvlam.nl.