SONY DSC
SONY DSC Foto:

Expositie van Fotoclub Wierden

ALMELO - Fotoclub Wierden bestaat al sinds 1972 en daarom is het hoog tijd dat deze enthousiaste amateurclub komt exposeren in de achterzalen van Stadskerk De Bleek. Na de succesvolle expositie van de 'druksels' van Herman Werkman is dit weer eens heel wat anders.

De club laat met de expositie een grote diversiteit aan foto's zien. Dus niet één thema, maar 24 heel verschillende foto's, gemaakt door verschillende zeer geoefende hobbyfotografen. De foto's willen gespreksstof oproepen. En dat doen ze. Over vogels, gebruiksartikelen van vóór de oorlog, Deventer bij nacht, Franse kastelen, moderne fabrieken, enzovoorts.

Enthousiastelingen
Fotoclub Wierden is vrij groot, het ledenaantal schommelt de laatste jaren tussen de 35 en 40. Het zijn foto-enthousiastelingen, die iedere laatste vrijdag van de maand bij elkaar komen om zoveel mogelijk uit hun hobby te halen. De club is aangesloten bij de Nationale Fotobond, wat resulteert in extra goede kwaliteit foto's. Afdeling Wierden maakt binnen de Nationale Fotobond deel uit van de afdeling Twente. Wanneer u meer informatie wil lezen over de fotoclub Wierden, dan kunt u een kijkje nemen op: www.fotoclubwierden.nl

De expositie is nog in elke zondag in mei te bezichtigen vanaf 11.15 uur in Stadskerk De Bleek aan de Hofstraat 1.