Afbeelding
Foto:

Omgaan met de onzichtbare gevolgen

DEURNINGEN - Op 21 mei is er een bijeenkomst van NAH Oost met als thema 'Omgaan met de onzichtbare gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel'.

Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de onzichtbare gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel en wat dit betekent voor de getroffene en zijn omgeving. Gastspreker deze avond is Hans van Dam, consulent hersenaandoeningen, docent en auteur. Hij zal ingaan op voorbeelden uit het publiek en van daaruit de inhoud van de avond bepalen. In de breedste zin kunnen de veranderde manier van denken, het omgaan met emoties en het gedrag besproken worden. Ook minder bekende gevolgen, zoals zintuigelijke stoornissen of dwangdenken, komen wellicht aan de orde. Tijdens de bijeenkomst zal er ruimschoots gelegenheid worden geboden tot het delen van ervaringen en het stellen van vragen door getroffenen, betrokkenen en professionals.

Aanmelden
De bijeenkomst is op 21 mei bij Frans op den Bult, Hengelosestraat 8 in Deurningen en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Op www.nah-oost.nl kunt u meer informatie vinden en kunt u zich vóór 16 mei aanmelden via het aanmeldformulier. U kunt ook een mail sturen naar Petra Baks via administratie@nahoost.nl. Kosten voor deelname zijn voor mensen met NAH €5,-, betrokkenen €7,50 en professionals €10,-.